21:08 09.12.2018

У Києві в метро померла 9-річна дівчинка, яка страждала на важку форму ДЦП

1 хв читати
У Києві в метро померла 9-річна дівчинка, яка страждала на важку форму ДЦП

У Києві в неділю ввечері на пероні станції метро "Палац спорту" померла 9-річна дівчинка, яка страждала на важку форму ДЦП, повідомив портал "Інформатор".

"У неділю, 9 грудня, на пероні станції метро "Палац Спорту" померла 9-річна дівчинка. Дитина страждала на важку форму ДЦП", - йдеться в повідомленні на сайті Інформатора в неділю ввечері.

Інцидент стався близько 18:30.

"Як повідомили очевидці, які в момент трагедії знаходилися на пероні станції, дівчинку везли у колясці її бабуся і батько. В якийсь момент жінка закричала і дістала дитину з коляски. Виявилося, що дівчинка не дихає", - сказано в повідомленні.

Також повідомляється, що до сім'ї підбігли очевидці, які вміли надавати першу допомогу. Дівчинці робили непрямий масаж серця. Протягом 15 хвилин на місце прибули медики. Дитині ввели кілька ін'єкцій адреналіну і проводили реанімаційні процедури.

"На жаль, дівчинку врятувати не вдалося. Лікарі билися за життя дитини близько 40 хвилин, однак усі їхні спроби зазнали невдачі. Як повідомив батько дівчинки, його 9-річна дочка страждала на важку форму ДЦП", - повідомив Інформатор.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА