11:51 10.12.2018

На сході Словенії у ДТП потрапили два українських мікроавтобуси, загинула пасажирка

2 хв читати

Одна громадянка України загинула і троє дістали травм унаслідок дорожньо-транспортної пригоди в Помурському регіоні на сході Словенії у понеділок вранці, повідомляє словенський новинний портал 24ur.com із посиланням на інформацію від поліцейської управи м. Мурська Собота.

"У Помурському регіон автомагістралі близько сьомої години ранку сталася важка дорожньо-транспортна пригода за участю двох вантажопасажирських мікроавтобусів української реєстрації, унаслідок чого загинула одна людина і кілька людей дістали травми", - йдеться в повідомленні.

За даними видання, два мікроавтобуси Mercedes Benz Sprinter їхали трасою один за одним у напрямку кордону з Угорщиною і приблизно за три кілометри перед автозаправної станцією Пінці, розташованою безпосередньо поблизу кордону, у першого з них лопнула шина, через що машина перекинулася на бік . Приблизно через хвилину після невдалої спроби уникнути зіткнення в нього врізався другий мікроавтобус та з'їхав з проїжджої частини. "Під час перекидання з автомобіля випала пасажирка, 63-річна громадянка України, яка від отриманих травм померла", - йдеться в повідомленні.

"У першому автомобілі було п'ятеро пасажирів, а в другому - ще четверо. В аварії ще троє людей дістали серйозних тілесних ушкоджень (усе з другого автомобіля). Життю постраждалих нічого не загрожує", - пише видання.

Місце події оглянули слідчий суддя і районний державний обвинувач. Автотраса була повністю закрита в напрямку Угорщини протягом деякого часу.

За даними видання, це четверта в цьому році смерть від дорожньо-транспортних пригод на дорогах Помурського регіону. За той самий період минулого, 2017 року, було п'ять смертей.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА