15:28 10.12.2018

Воєнний стан не завадить різдвяним святам у Харківській області

1 хв читати
Воєнний стан не завадить різдвяним святам у Харківській області

Підстав для скасування через воєнний стан святкових заходів до Дня святого Миколая та Різдва в Харківській області немає, повідомив директор департаменту оборонної, мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронними органами облдержадміністрації Олексій Максимов.

"Станом на сьогодні ситуація цілком стабільна, і наші правоохоронні органи за призначенням здатні гарантувати і безпеку громадян, і антитерористичний, і антидиверсійний захист, і забезпечення громадського порядку та громадської безпеки. Тому на сьогодні жодних обмежень і жодних заборон проведення культурно-масових заходів, ми готуємося у штатному режимі", - сказав О.Максимов на прес-конференції в Харкові в понеділок.

Водночас він не виключив, що в разі зміни оперативної обстановки на гірше до програми святкових заходів можуть бути внесені корективи.

"Якщо ми бачитимемо якісь загрози, то, по-перше, (діятимемо - ІФ) шляхом посилення заходів забезпечення безпеки, по-друге – можливо, (внесемо - ІФ) якісь корективи. Але на сьогодні ми все плануємо, ми забезпечимо безпеку і проводитимемо всі свята в штатному режимі. Область стабільна й готова до будь-якого сценарію", - сказав О.Максимов.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА