08:00 11.12.2018

За минулу добу бойовики 12 разів відкривали вогонь по позиціях ЗС України, без втрат

2 хв читати
За минулу добу бойовики 12 разів відкривали вогонь по позиціях ЗС України, без втрат

За минулу добу бойовики 12 разів відкривали вогонь по позиціях Збройних сил України, втрат серед особового складу не допущено, повідомили в прес-центрі штабу операції Об'єднаних сил (ООС).

"Російські окупаційні війська 12 разів порушили режим припинення вогню. Противник продовжує застосування озброєння, забороненого мінськими угодами. Під час бойових дій 10 грудня жоден військовослужбовець Об'єднаних сил не отримав поранень", - йдеться у зведенні на сторінці штабу ООС у Фейсбук у вівторок вранці.

Зокрема, з мінометів калібру 120-мм бойовики обстрілювали позиції Об'єднаних сил неподалік Новоолександрівки на Попаснянському напрямку і поблизу населеного пункту Піски, що на Донецькому напрямку. Також з мінометів калібру 82-мм ворог обстрілював позиції українських військовослужбовців біля хутора Вільного на Попаснянському напрямку, Зайцевого на Горлівському напрямку, шахти Бутівка, Пісків на Донецькому напрямку.

Крім того, незаконні збройні формування вели вогонь з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї по н.п. Новозванівка на Попаснянському напрямку, Мар'їнці, Березовому, Невельському на Донецькому напрямку і Чермалика на Маріупольському напрямку.

Зокрема, навколо населеного пункту Опитне на Донецькому напрямку зафіксовано роботу ворожого снайпера.

"Ситуація в районі проведення ООС залишається під контролем українських військових", - підкреслили в штабі.

За даними української розвідки, за минулу добу одного бойовика знищено і ще трьох поранено.

"З початку поточної доби ворог провів один обстріл населеного пункту Піски на Донецькому напрямку. Важке озброєння не застосовувалося. Втрат серед особового складу Об'єднаних сил немає", - підсумували в штабі ООС.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА