16:53 11.12.2018

Найпопулярнішими запитами українців у Google у 2018 р. були ЧС-2018, третій сезон серіалу "Мажор" і "Євробачення-2018", покупка року - бейблейд

2 хв читати
Найпопулярнішими запитами українців у Google у 2018 р. були ЧС-2018, третій сезон серіалу "Мажор" і "Євробачення-2018", покупка року - бейблейд

Українців у 2018 році найбільше цікавили Чемпіонат світу з футболу, на другому і третьому місці за запитами - серіал "Мажор" (третій сезон) і пісенний конкурс "Євробачення-2018".

Про це повідомив "Google Україна" з посиланням на підсумковий рейтинг найпопулярніших запитів, складений компанією за підсумками 2018 року.

Персоною року, за даними пошукача цьогоріч стала українська актриса, керівник, продюсер, комік, педагог Марина Поплавська, на другому місці - російський співак і автор пісень Єгор Крід, на третьому – померлий російський естрадний співак, політичний і громадський діяч Йосип Кобзон.

До ТОП-10 персон також увійшли: транс-зірка Зіанджа (Борис Апрель); репер Xxxtentacion; англійський фізик-теоретик, космолог, письменник, директор з наукової роботи Центру теоретичної космології Кембриджського університету Стівен Хокінг; герцогиня Сассекська - дружина принца Гаррі, герцога Сассекського; колишня американська актриса і фотомодель Меган Маркл; український боксер Олександр Усик.

У категорії "Фільм року" перше місце посіла стрічка "Веном", на другому і третьому місцях - мультфільм "Монстри на канікулах 3" і фільм "50 відтінків свободи". До десятки найбільш запитуваних фільмів також увійшли, зокрема, "Месники: Війна Нескінченності" і "Дедпул 2".

ТВ-шоу року в Google назвали програму "Євробачення-2018", на другому і третьому місцях - "Холостяк 8 сезон" і "Голос країни". До Топ-10 також увійшли шоу "Танці з зірками" і "Заміж за Бузову".

Серіалом року, за даними пошукача, визнано серіал "Мажор" (третій сезон), на другому і третьому місцях - "Школа" (другий сезон) і "Поліцейський з Рубльовки" (третій сезон).

До десятки серіалів увійшли "Домашній арешт" і "Іванови Іванови" (третій сезон).

Найчастішим запитом українців зі словом "чому" було запитання: "чому затримують пенсію". На другому і третьому місцях - "чому м'ясо корови називається яловичиною" і "чому немає зв'язку МТС". До ТОП-10 також увійшли запитання: "чому в Одесі жовтий сніг", "чому в'януть перці в теплиці" і "чому затримують дитячу допомогу".

У категорії "що таке?" українські користувачі найчастіше цікавилися: "що таке біткоїни", "що таке кір" і "що таке томос". Також часто задавалися запитання: "що таке реінтеграція", "що таке NFC" і "що таке ещкере".

Головним запитанням у запиті зі словом "як" було запитання: "як завантажити відео з Ютуб". Далі в рейтингу йдуть: "як зробити" і "як видалити" Інстаграм. Крім того, українців цікавило: "як підключити Т2", "як заробити гроші в інтернеті" і "як доглядати за орхідеєю".

Купівлею року, за даними "Google Україна", став "бейблейд". На другому і третьому місцях у категорії розташувалися "Т2" і "Укрзалізниця" квитки ". Також українці шукали, як купити в інтернеті "МАУ квиток","Iqos"і "біткоіни".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Українська авіація за добу атакувала 14 районів скупчення сил противника

Сили оборони ліквідували 1124 окупанта, а також три засоби ППО противника

Уночі атаковано чотири теплоелектростанції із серйозним пошкодженням обладнання

На фронті за добу було 94 бойові зіткнення, на авдіївському напрямку ЗС України відбили 29 атак

Атаковані об'єкти енергетичної інфраструктури у Дніпропетровській, Івано-Франківській та Львівській областях

Армія РФ за добу завдала 12 ракетних та 76 авіаційних ударів по території України

Окупанти за добу завдали понад 500 ударів по Запорізькій області, є руйнування

Влада КНР має намір виплачувати населенню до $1,4 тис. при заміні старих машин на електромобілі

Права на логотип МАУ на майданчику СЕТАМ придбав директор Орловської ВЕС

Польща вночі двічі піднімала військову авіацію через російські удари по Україні

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА