07:48 12.12.2018

За минулу добу бойовики 11 разів відкривали вогонь по позиціях ЗС України, двоє українських військовослужбовців отримали поранення

1 хв читати
За минулу добу бойовики 11 разів відкривали вогонь по позиціях ЗС України, двоє українських військовослужбовців отримали поранення

За минулу добу бойовики 11 разів відкривали вогонь по позиціях Збройних сил України, двоє українських військовослужбовців отримали поранення, повідомили в прес-центрі штабу операції Об'єднаних сил (ООС).

"Окупанти 11 разів відкривали вогонь по позиціях наших військ. Противник продовжує застосування озброєння, забороненого Мінськими угодами ... Під час бойових дій, 11 грудня, два військовослужбовця Об'єднаних сил отримали поранення", - йдеться у зведенні на сторінці штабу ООС у соцмережі Фейсбук у середу вранці.

Незаконні збройні формування обстріляли з мінометів калібру 82 мм позиції Об'єднаних сил недалеко від населеного пункту Опитне на Донецькому напрямку.

"Російські окупанти вели вогонь з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї по населених пунктах Зайцеве, що на Горлівському напрямку, Мар'їнка, Красногорівка, Невельське, Новомихайлівка, Славне, Північне - на Донецькому напрямку і по населеному пункту Чермалик на Маріупольському напрямку" - відзначили в штабі ООС.

"З початку поточної доби, ворог провів один обстріл населеного пункту Тарамчук на Донецькому напрямку. Важке озброєння не застосовувалося. Втрат серед особового складу Об'єднаних сил немає" - підсумували в штабі ООС.

За даними української розвідки один бойовик НВФ знищений, ще п'ятеро отримали поранення.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА