08:31 12.12.2018

Організатора групи, який продавав метамфетамін і канабіс наркозалежним, засуджено до 10 років в'язниці

1 хв читати
Організатора групи, який продавав метамфетамін і канабіс наркозалежним, засуджено до 10 років в'язниці

Красноградський районний суд Харківської області виніс обвинувальний вирок організатору і учасниці організованої групи, які продавали метамфетамін і канабіс наркозалежним.

Як повідомляє прес-служба прокуратури Харківської області, обидва визнані винними за ч.3 ст.307 (незаконний збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів, вчинений організованою групою в особливо великих розмірах) Кримінального кодексу України.

"Організатор групи отримав 10 років позбавлення волі, його спільниця - 9 років, обидва - з конфіскацією майна ... Зараз вирок суду не набрав чинності, оскільки триває час на апеляційне оскарження", - йдеться в повідомленні

Як було встановлено, групу організував 32-річний житель смт Кегичівка. Він особисто виготовляв наркотики і психотропи. Його 35-річна співмешканка замовляла і купувала через інтернет необхідні медпрепарати. Третій 19-річний учасник групи безпосередньо займався збутом. У липні-листопаді 2017 група продавала метамфетамін і канабіс наркозалежним.

Затримали учасників злочинної групи після кількох оперативних закупівель. Під час обшуків у будинку організатора наркобізнесу було вилучено майже 70 г канабісу, близько 10 г речовини, що містить метамфетамін, а також прекурсори для виготовлення наркотиків. Третій член групи визнав провину і активно співпрацював зі слідством. У травні цього року суд засудив його до 5 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА