15:40 12.12.2018

Адвокат одного з поранених українських моряків повідомляє про одужання свого підзахисного

1 хв читати

 Заарештований український моряк Андрій Артеменко, який отримав поранення під час затримання в районі Керченської протоки, почувається краще, повідомила адвокат Марія Куракіна.

"Андрія Артеменка було поранено під час обстрілу "Бердянська" разом із Василем Сорокою та Андрієм Ейдером: осколкові поранення в ліву руку, пальці, по тілу, окалина при вибуху потрапила в очі. Начебто бачить, але зір викликає мої побоювання. Можлива контузія. Зараз почувається краще ", - повідомила адвокат на своїй сторінці в Facebook.

Вона додала, що планує тримати стан здоров'я моряків під контролем. "Андрій передає привіт своїм близьким-батькам, нареченій, просить передати, що все нормально, вживає призначені тюремними лікарями препарати", - написала М.Куракіна.

Також адвокат розповіла про те, що до її підзахисного в "Матрос ской тишине" разом зі слідчим прийшла якась жінка, яка назвалася адвокатом.

"(Я) попередила підзахисного, як діяти в таких ситуаціях. Питання, пов'язані з проходом випадкових осіб до наших підзахисних, будуть предметом розгляду в адвокатському співтоваристві", - наголосила вона.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА