20:54 12.12.2018

З 21.00 середи до Києва почнуть пускати вантажівки, але знову обмежать з 6.00 четверга

1 хв читати
З 21.00 середи до Києва почнуть пускати вантажівки, але знову обмежать з 6.00 четверга

З 21:00 середи до Києва почнуть запускати вантажний транспорт невеликими колонами, щоб не ускладнювати рух автошляхами столиці, проте вже о 6:00 четверга, 13 грудня, у зв'язку з ускладненням погодних умов в'їзд вантажівок до Києва знову обмежать, інформують у Київській міській державній адміністрації.

"Для водіїв (вантажного транспорту - ІФ) буде розгорнуто пункти обігріву на всіх в'їздах до міста", - йдеться в оприлюдненому в середу ввечері прес-службою КМДА повідомленні з посиланням на інформацію Управління з питань цивільного захисту міськадміністрації.

У мерії нагадали, що обмеження на в'їзд до Києва великовантажного та великовагового автотранспорту було впроваджено о 16:00 середи перед вечірньою годиною пік, для того, щоб забезпечити належне прибирання міста від снігу та пересування транспорту дорогами столиці.

"За прогнозом Укргідрометцентру, снігопад триватиме вночі та вдень 13 грудня. У зв'язку з цим закликаємо водіїв не користуватися приватними автомобілями, щоб не заважати роботі снігоприбиральної техніки та не влаштовувати затори на автошляхах столиці. Також просимо не паркувати автомобілі на узбіччях доріг і в не передбачених для цього місцях. Автомобілі, що заважають проходженню снігоприбиральної техніки, евакуюватимуть", - наголосили в КМДА.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА