21:06 12.12.2018

Різдвяний ярмарок у Страсбурзі закрито, скасовані всі розважальні заходи

2 хв читати
Різдвяний ярмарок у Страсбурзі закрито, скасовані всі розважальні заходи

Знаменитий різдвяний ярмарок у Страсбурзі залишається закритим після нападу в центрі міста, що стався напередодні, повідомляють місцеві ЗМІ.

Очікується, що ярмарок також не працюватиме протягом усього четверга.

Крім того, скасовано всі розважальні та святкові заходи, заплановані на території Страсбурга. Закрито всі культурні і спортивні об'єкти.

Тим часом, у всій Франції значно посилені заходи безпеки після події. Зокрема, правоохоронці збільшили свою присутність навколо різдвяних ярмарків у багатьох інших містах країни, в тому числі в Руані і Гаврі.

Префектура департаменту Верхній Рейн, до складу якого входить Страсбург, оголосила в середу про введення додаткових заходів для забезпечення безпеки, зокрема, на вокзалах.

У Парижі в ніч на четвер на знак солідарності із загиблими і постраждалими в результаті нападу в Страсбурзі вимкнуть підсвічування Ейфелевої вежі.

Мер французької столиці Анн Ідальго написала в своєму акаунті в Twitter, що "опівночі Ейфелева вежа згасне в пам'ять про жертви атаки, що сталася в Страсбурзі".

Стрілянина в Страсбурзі відбулася у вівторок увечері. Особу стрільця встановлено. За словами глави МВС Крістофа Кастанера, йдеться про людину, яку у Франції і ФРН раніше визнали винною в не пов'язаних з тероризмом злочинах. ЗМІ називають затриманого Шерифом Шекатом. За одними даними, жертвами стали двоє людей, за іншими - троє. Ще близько десяти отримали поранення.

Держсекретар міністерства внутрішніх справ Франції Лоран Нуньєс повідомляв, що під час операції із затримання злочинця затримали п'ятьох осіб, сам стрілець міг покинути територію Франції і податися до Німеччини.

Поліція і жандарми продовжують пошуки злочинця.

 

 

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

МАГАТЕ повідомило про чергову атаку майданчика ЗАЕС безпілотником

Окупанти двічі обстріляли прикордонний Вовчанськ, поранено чоловіка

Зеленський із віцепрем'єром німецького уряду Габеком обговорив постачання ППО та спільні оборонні проєкти

Україна почала переговори з Чехією про укладення угоди з безпеки

Не лише Нідерланди готові просто зараз купити батарею Patriot для України - Кулеба

Столтенберг: У НАТО вже зібрали інформацію про наявні засоби ППО, зокрема Patriot, працюючи із союзниками над тим, щоб передислокувати ці системи в Україну

Швейцарія виділить 5 млрд франків на відновлення України

Рютте: Європейські країни, які мають Patriot, розглянуть власну потребу в цих системах із метою передачі їх Україні

Юрфірма "Ілляшев та Партнери" ініціювала антидемпінгове розслідування щодо імпорту в Україну сірників з Індії та Пакистану

Кулеба: Такої інтенсивності роботи від партнерів з надання ППО не було від початку повномасштабного вторгнення

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА