07:27 13.12.2018

За минулу добу бойовики 7 разів відкривали вогонь по позиціях ЗС України, без втрат

1 хв читати
За минулу добу бойовики 7 разів відкривали вогонь по позиціях ЗС України, без втрат

За минулу добу бойовики 7 разів відкривали вогонь по позиціях Збройних сил України, втрат серед особового складу не допущено, повідомили в прес-центрі штабу операції Об'єднаних сил (ООС).

"12 січня, російські окупаційні війська 7 разів порушили режим припинення вогню. Противник продовжує застосування озброєння, забороненого мінськими угодами ... В результаті бойових дій, жоден український військовий не постраждав", - йдеться у зведенні на сторінці штабу ООС у Фейсбук у четвер вранці.

В інформації уточнюється, що бойовики відкривали вогонь з мінометів калібру 82-мм по позиціях ООС біля населеного пункту Кримське - на Луганському напрямку і у селища Чермалик на Маріупольському напрямку.

Крім того, незаконні збройні формування вели вогонь з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї по населених пунктах Старогнатівка, Авдіївка, Тарамчук - на Донецькому напрямку.

За даними української розвідки, протягом 12 грудня, 2 бойовики отримали поранення.

"З початку поточної доби ворог відкривав вогонь з мінометів калібру 82-мм навколо населеного пункту Гнутове на Донецькому напрямку. Втрат серед особового складу Об'єднаних сил немає", - додали в штабі ООС.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА