08:03 14.12.2018

У Сумській області чоловік намагався вивезти в РФ кулемет

1 хв читати
У Сумській області чоловік намагався вивезти в РФ кулемет

У Сумській області правоохоронці припинили спробу незаконного переправлення кулемета через державний кордон України з Російською Федерацією, повідомляє прес-служба Головного управління Державної фіскальної служби (ДФС) України в Сумській області.

"У зону митного контролю заїхав автомобіль, на якому їхав українець у напрямку виїзду з території України. Формою проходження зони митного контролю обрав "зелений коридор". Під час детального огляду багажного відділення і салону автомобіля знайдено деталі кулеметної зброї", - йдеться в повідомленні.

Як наголошується, всі комплектуючі були розміщені в різних частинах автомобіля. У балоні газової установки заховано комплектуючі до триноги, в задніх дверях авто - кулеметні ручки, під килимком водія - бронещит, під капотом - лапи до триноги, в передньому бампері - тіло і макет стовбура.

На правопорушника складено протокол про порушення митних правил за ст.483 Митного кодексу України (переміщення або дії, спрямовані на переміщення товарів через митний кордон з приховуванням від митного контролю).

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА