07:48 15.12.2018

За минулу добу бойовики 10 разів відкривали вогонь по позиціях ЗС України, один український військовослужбовець отримав поранення

1 хв читати
За минулу добу бойовики 10 разів відкривали вогонь по позиціях ЗС України, один український військовослужбовець отримав поранення

За минулу добу бойовики 10 разів відкривали вогонь по позиціях Збройних сил України, один український військовослужбовець отримав поранення, повідомили в прес-центрі штабу операції Об'єднаних сил (ООС).

"Окупанти 10 разів відкривали вогонь по позиціях наших військ. Противник продовжує застосування озброєння, забороненого Мінськими угодами ... В результаті бойових дій один український військовий був легко поранений", - йдеться у зведенні на сторінці штабу ООС у соцмережі Фейсбук у суботу вранці.

Незаконні збройні формування обстріляли з мінометів калібру 82 мм позиції Об'єднаних сил поблизу населеного пункту хутір Вільний, що на Попаснянському напрямку і навколо населеного пункту Світлодарськ.

"Російські окупанти вели вогонь з БМП-2, зенітної установки ЗУ-23-2, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї по позиціях Об'єднаних сил неподалік населених пунктів Мар'їнка, Піски, Старогнатівка, Первомайське - на Донецькому напрямку і позицій українських військових біля населених пунктів Чермалик, Гнутове і Водяне на Маріупольському напрямку,"- відзначили в штабі ООС.

"Протягом поточної доби ворог не відкривав вогонь по позиціях українських військових," - підсумували в штабі ООС.

За даними української розвідки двоє бойовиків НВФ були знищені.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА