08:26 15.12.2018

На першому поверсі Київради завершені ремонтні роботи з облаштування простору для прийому відвідувачів

1 хв читати
На першому поверсі Київради завершені ремонтні роботи з облаштування простору для прийому відвідувачів

На першому поверсі будівлі Київської міської ради на Хрещатику, 36 завершено ремонтні роботи з облаштування відкритого простору для прийому відвідувачів, повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації.

"Зараз триває організація роботи відкритого простору, визначається порядок розміщення співробітників Київради і КМДА, які будуть приймати відвідувачів, триває облаштування робочих місць," - йдеться в повідомленні на офіційному сайті КМДА в п'ятницю ввечері.

У будівлі створено публічний простір зі зручностями для доступу відвідувачів різних категорій, в тому числі маломобільних громадян, дорослих з дітьми та малюками, осіб з обмеженими можливостями тощо.

"Публічний простір повністю пристосований для відвідувачів, які пересуваються на візках: є розширений доступ до ліфтів, обладнані пандуси, роторні двері з відкриттям в обидві сторони, дворівневі столи зі спеціальним зниженням," - відзначають у КМДА.

Будівля Київради стала більш енергоефективною.

Перший заступник голови Київської міської державної адміністрації Микола Поворозник сказав: "облаштовуючи перший поверх будівлі на Хрещатику, 36, ми виходили з потреб відвідувачів. Коли в адміністративних будівлях панувала атмосфера, в якій людина відчувала себе "гвинтиком" і вічним прохачем. Але нинішня влада повністю відкрита для діалогу з суспільством і не відгороджується від киян. І саме тому нам потрібний такий публічний простір".

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА