08:44 16.12.2018

Поліції Луганщини передали нову будівлю і техніку

2 хв читати
Поліції Луганщини передали нову будівлю і техніку

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков і голова Національної поліції Сергій Князєв МВС України відкрили нову будівлю управління Національної поліції в Луганській області і передали правоохоронцям нову техніку, повідомили в прес-службі Міністерства внутрішніх справ.

"Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков і голова Національної поліції Сергій Князєв відкрили нову будівлю управління поліції в Луганській області і передали підрозділам нову техніку", - йдеться в повідомленні відомства на Фейсбук у суботу.

Глава МВС зазначив, що відкриття нової будівлі допоможе поліцейським Луганщини виконувати поставлені перед ними завдання.

"Нова будівля управління поліції Луганської області - це рішення уряду створити належні умови, щоб люди могли гідно виконувати поставлені перед ними завдання. Крім того, ми передали новітнє обладнання. І глава ГУНП в Луганській області Сергій Колесник вже проінформував, що має додаткові плани з розвитку сил і можливостей", - підкреслив А.Аваков.

С.Князєв зазначив, що передано лише першу частину техніки для підрозділу. Іншу частину правоохоронці Луганщини отримають на початку нового року.

"Робота поліцейського - це не тільки день і ніч на роботі. Сучасні умови вимагають сучасного обладнання, зручних робочих місць. І сьогодні ми передаємо техніку. Думаю, що вже в лютому ви отримаєте другу частину необхідного обладнання. Ми забезпечимо поліцейських Луганщини ще й новітніми системами захисту, щоб вони могли працювати в будь-яких умовах, навіть в умовах війни", - сказав С.Князєв.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА