12:28 16.12.2018

Проїзд дорогами держзначення забезпечено, але місцями засніжено покриття трас західних та Луганської областей

2 хв читати
Проїзд дорогами держзначення забезпечено, але місцями засніжено покриття трас західних та Луганської областей

Станом на 10.00 неділі в західних областях України, а також на Донбасі йде невеликий та помірний сніг, і для забезпечення проїзду дорогами державного значення дорожні організації задіяли в роботі понад півтисячі одиниць техніки та майже тисячу працівників, повідомляє Міністерство інфраструктури України.

Згідно з опублікованим на сторінці міністерства в соцмережі Фейсбук повідомленням, сніг помірної інтенсивності в неділю йде в Закарпатській, Львівській, Івано-Франківській, Чернівецькій та Тернопільській областях, де за нічний час доби випало від 5 до 15 см снігу. Місцями невеликий сніг у Волинській, Рівненській, Хмельницькій, Луганській та Донецькій областях з товщиною снігового покриву 1-5 см. На решті територій без опадів. Середня температура повітря на більшій території країни коливається від -1 до -6°С.

"Проїзд дорогами державного значення забезпечено. В областях, де йде сніг, виконуються роботи з розчищення доріг від снігу, здійснюється обробка доріг протиожеледними матеріалами, де є загроза виникнення ожеледі. Покриття на дорогах державного значення у західних та Луганській областях місцями засніжене, в інших областях переважно сухе", - йдеться в інформації.

На перевалах тривають опади у вигляді помірного снігу. Висота снігового покриву 5-12 см. Температура повітря -2 -7°С. стан покриття переважно засніжений.

"Для оперативного забезпечення проїзду дорогами державного значення дорожніми організаціями задіяна в роботі 561 одиниця техніки та 943 робітники, у черговому режимі - 1056 одиниць техніки та 1425 робітників", - повідомляють у Мінінфраструктури України.

Також у міністерстві додають, що за прогнозом Гідрометцентру, 16 грудня вдень помірний сніг очікується в західних, Житомирській та Вінницькій областях, на решті територій без опадів. Температура повітря 1-6°С.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Стратегічною метою РФ є відновлення слави Радянського Союзу на міжнародній арені - Кулеба

В Одесі троє постраждалих від ракетного удару, з них двоє дітей, усі поранення легкі - обладміністрація

ВАКС заочно заарештував співорганізатора заволодіння 11 млн грн коштів "Укрзалізниці"

"Укренерго" застосувало графіки аварійних відключень до вечора в Дніпропетровській, Запорізькій та Кіровоградській областях

Баварія передала київським патрульним 11 спеціально обладнаних мотоциклів BMW

Дві ракети, запущені РФ по Одесі, збито, травмовано дитину - ОВА

Зеленський про обстріл РФ двох ГЕС: Під загрозою не лише Україна, а й Молдова

Річковий порт і мультимодальний термінал можуть з'явитися на березі Тиси

Насильство російських військових над мирними жителями має системний характер - Офіс генпрокурора

Україна і Польща погодили продовження діяльності Польського центру підтримки культури в Україні на 2024 рік

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА