15:56 16.12.2018

Прикордонника знайдено мертвим із вогнепальними пораненнями на Луганщині після зникнення під час несення служби

1 хв читати
Прикордонника знайдено мертвим із вогнепальними пораненнями на Луганщині після зникнення під час несення служби

У неділю вночі на ділянці Подільського загону в районі н.п. Слов’яносербка під час несення служби з охорони держкордону зник військовослужбовець Держприкордонслужби України за контрактом з вогнепальною зброєю, а через кілька годин його тіло з вогнепальними поранення знайшли правоохоронці за кілька кілометрів від місця несення служби, повідомляє помічник голови Держприкордонслужби Олег Слободян.

"Тільки-но факт зникнення було виявлено, прикордонники спільно з Нацполіцією відразу організували пошук військовослужбовця. По тривозі було піднято резерви загону, до пошуку залучено підрозділи Нацполіції, СБУ, інших правоохоронних органів, активістів з числа місцевого населення. В результаті кількох годин пошуків інспектор прикордонної служби був знайдений без ознак життя з вогнепальними пораненнями за кілька кілометрів від місця несення служби. Після попереднього вивчення обставин інциденту, причиною можливого суїциду стали сімейні негаразди військовослужбовця", - написав О.Слободян у своїй сторінці в соцмережі Facebook у неділю.

Він поінформував, що за фактом смерті порушено кримінальну справу, а Державна прикордонна служба також проводить внутрішнє розслідування інциденту.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА