19:05 16.12.2018

На Донбасі в лавах ЗС України з початку доби втрат немає, бойовики застосовують 82-мм міномети

1 хв читати
На Донбасі в лавах ЗС України з початку доби втрат немає, бойовики застосовують 82-мм міномети

З початку доби неділі, 16 грудня, бойовики 5 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, в тому числі із застосуванням озброєння, забороненого мінськими угодами, при цьому ситуація в районі проведення Операції об'єднаних сил (ООС) залишається під контролем українських військових, повідомляють у прес-центрі штабу ООС.

"Зокрема, ворог обстріляв з міномета калібру 82-мм позиції Об'єднаних сил поблизу населеного пункту Водяне на Маріупольському напрямку. Втрат серед військовослужбовців Об'єднаних сил протягом поточної доби немає", - йдеться у зведенні станом на 18.00 неділі, оприлюдненому на сторінці прес-центру в соцмережі Facebook.

Окрім того, опорні пункти українських військ були обстріляні з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї навколо населеного пункту Кримське на Луганському напрямку, біля населених пунктів Піски, Авдіївки на Донецькому напрямку.

"Також зафіксовано обстріли російськими окупантами зі стрілецької зброї населеного пункту Чермалик на Маріупольському напрямку, внаслідок якого одна цивільна особа отримала поранення", - інформують в штабі ООС.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА