10:20 17.12.2018

Проїзд дорогами державного значення загалом забезпечено, але в деяких областях траси подекуди засніжені

2 хв читати
Проїзд дорогами державного значення загалом забезпечено, але в деяких областях траси подекуди засніжені

Станом на ранок понеділка проїзд дорогами державного значення забезпечено, проте в деяких західних областях України йде невеликий сніг і, незважаючи на роботи з розчищення доріг, стан покриття подекуди засніжений, повідомляє Міністерство інфраструктури.

"Станом на 8.00 17 грудня місцями невеликий сніг у Закарпатській (за добу випало до 7 см снігу), Волинській, Львівській (за добу випало до 12 см снігу), Івано-Франківській, Рівненській областях. Місцями невеликий дощ у Чернівецькій області, у Тернопільській області – сніг із дощем. На решті територій без опадів. Середня температура повітря на більшості територій країни коливається від -2 до -5°", - ідеться в повідомленні, оприлюдненому в понеділок уранці на сторінці Мінінфраструктури України в соцмережі Facebook.

У міністерстві зазначають, що проїзд на дорогах державного значення забезпечено, а в областях, де йде сніг, виконуються роботи з розчищення доріг від снігу і здійснюється обробка доріг протиожеледними матеріалами, де є загроза виникнення ожеледиці.

"Стан покриття на автодорогах державного значення в західних і Луганській областях місцями засніжений, у Київській та Кіровоградській областях подекуди перемети, в решті областей переважно сухо. На перевальних ділянках тривають опади у вигляді помірного снігу. Висота снігового покриву 10-25 см. Температура повітря -1-4° С. Стан покриття переважно засніжений", - ідеться в інформації.

Для оперативного забезпечення проїзду дорогами державного значення дорожні організації задіяли 561 одиницю техніки та 943 робітників, у черговому режимі перебувають 1056 одиниць техніки та 1425 робітників.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна і Польща погодили продовження діяльності Польського центру підтримки культури в Україні на 2024 рік

World Monuments Fund реалізує майже 20 проєктів, спрямованих на збереження архітектурної спадщини України

Зеленський звільнив Марка Шевченка з посади посла України в Молдові

Глави МЗС України та Індії провели в Нью-Делі двосторонні переговори та оглядове засідання міжурядової комісії

Карандєєв анонсував будівництво безпечного фондосховища для українських музейних цінностей

У низці областей України в п'ятницю очікуються грози

Наразі немає інформації про можливий перетин повітряного простору Молдови російськими ракетами під час атаки на Україну - ПС ЗСУ

Зеленський назвав пріоритети в роботі РНБО

На Хмельниччині внаслідок атаки РФ пошкоджено 6 приватних будинків і дитячий табір, без постраждалих

Затримки в допомозі США Україні збільшують загрозу оперативного успіху РФ - ISW

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА