19:34 17.12.2018

У Запорізькій області розпочав роботу мобільний додаток для миттєвого виклику поліції

1 хв читати
У Запорізькій області розпочав роботу мобільний додаток для миттєвого виклику поліції

У Запорізькій області почав працювати безкоштовний мобільний додаток "My Pol", за допомогою якого жителі регіону зможуть миттєво викликати поліцію за допомогою кнопки SOS для передання даних про місце перебування заявника.

Як повідомив відділ комунікацій поліції у Запорізькій області, з 17 грудня на території Запоріжжя та Запорізької області почав діяти офіційний канал зв'язку між службами Національної поліції України та громадськістю - мобільний додаток для комунікації "My Pol".

Під час презентації мобільного сервісу фахівці Управління організаційно-аналітичного забезпечення та оперативного реагування поліції області поінформували, що за допомогою мобільного додатку "My Pol" запорожці тепер можуть миттєво викликати поліцію, натиснувши кнопку SOS, крім того, отримуватимуть термінові оповіщення від поліції тощо.

Керівник проекту Дмитро Подворчанський зазначив, що сервіс "My Pol" безкоштовний і відкритий для завантажень на платформах Play Market і App Store, його мета - зробити життя громадян безпечнішим.

У поліції наголосили, що за допомогою мобільного додатку поліція зможе більш оперативно приїздити на виклики, а також звернулися до жителів Запорізької області з проханням відповідально ставитися до використання сервісу, нагадавши про наслідки в разі неправдивих повідомлень до поліції.

Наразі розробники "My Pol" створюють англомовну версію сервісу, щоб ним могли користуватися іноземці.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА