06:59 18.12.2018

Двом підозрюваним у розбійному нападі на АЗС у Києві оголошено про підозру

1 хв читати
Двом підозрюваним у розбійному нападі на АЗС у Києві оголошено про підозру

Двом молодим людям, підозрюваним у розбійному нападі на автозаправку на проспекті Визволителів у Дніпровському районі Києва, оголошено про підозру і обрання запобіжного заходу, повідомляє прес-служба прокуратури Києва.

"У ніч на 14 грудня 2018 двоє зловмисників у масках увірвалися на автозаправну станцію і накинулися на касира-оператора. Погрожуючи чоловікові електрошокером, правопорушники забрали з каси виручку, після чого спробували сховатися. Працівник АЗС встиг натиснути "тривожну кнопку", і грабіжників вдалося затримали на місці події", - йдеться в повідомленні, на офіційному сайті прокуратури Києва в понеділок.

Затриманими виявилися жителі Києва 1993 і 1996 року народження. У них були вилучені викрадені кошти, маски, електрошокер і предмет, схожий на пістолет.

"Зараз зазначеним особам оголошено про підозру за ч.3. Ст. 187 КК України (розбій, поєднаний з насильством, небезпечним для здоров'я особи, яка зазнала нападу, вчинений за попередньою змовою групою осіб, поєднаний з проникненням у приміщення) та обрано міру запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою і цілодобовий домашній арешт відповідно"- відзначили в прокуратурі

Санкція статті передбачає від 7 до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА