08:33 18.12.2018

Китай стає центром світового розвитку завдяки мирній зовнішній політиці і вкладу в світову економіку

1 хв читати
Китай стає центром світового розвитку завдяки мирній зовнішній політиці і вкладу в світову економіку

Мирна зовнішня політика Китаю, його внесок у розвиток світової економіки, протистояння гегемонізму в міжнародних відносинах поступово наближає КНР до того, щоб країна зайняла центральне місце на світовій арені, заявив голова КНР Сі Цзіньпін.

Він виступив з доповіддю на урочистому зібранні з нагоди 40-ї річниці третього пленуму ЦК КПК 11-го скликання, який заклав основи китайської політики реформ і відкритості для зовнішнього світу.

"Ми активно сприяємо формуванню умов для відкритої світової економіки, побудови для людства суспільства єдиної долі, реформування світової системи управління, рішуче виступаємо проти гегемонізму і політики сили, невпинно робимо внесок і китайську мудрість, сили Китаю і китайські проекти в загальний мирний розвиток", - сказав китайський керівник.

Він підкреслив: "Ми щодня наближаємося до того, щоб Китай став центром світової арени, перетворився в повсюдно визнаного будівельника міжнародного миру, що вносить вклад у глобальний розвиток, в захисника світового порядку".

Сі Цзіньпін сказав, що Китай послідовно дотримується суверенного і незалежного мирного зовнішньополітичного курсу, крокує шляхом мирного розвитку, здійснює стратегію відкритості для всього світу, засновану на взаємній вигоді.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна та Ізраїль на одному боці проти партнерства Росії та Ірану - Єрмак

Очільники НАБУ і САП обговорили з послами G7 інституційну незалежність антикорупційних органів і резонансні розслідування

Кількість постраждалих у Дніпрі зросла до 24 людей - голова ОВА

Зеленський відвідав один із командних пунктів 41 ОМБр, що обороняє Часів Яр

Польські протестувальники продовжують блокувати рух вантажівок у чотирьох ПП - Держмитслужба

США вивчають можливість постачання Ізраїлю танкових та артилерійських снарядів, військового транспорту більше ніж на $1 млрд - ЗМІ

G7 закликає КНР вплинути на РФ у зв'язку з агресією проти України

Обсяг вивантаження зерна в портах Великої Одеси знизився через обстріли припортової інфраструктури - УЗ

Ми побачили зрушення в питанні розблокування допомоги від США - Шмигаль

У Дніпрі суботу оголошено днем жалоби за загиблими

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА