20:02 18.12.2018

У Житомирській єпархії УПЦ (МП) спростовують перехід митрополита Никодима до ПЦУ

1 хв читати
У Житомирській єпархії УПЦ (МП) спростовують перехід митрополита Никодима до ПЦУ

Житомирська єпархія Української православної церкви (Московського патріархату) спростовує інформацію про перехід митрополита Житомирського і Новоград-Волинського Никодима в новостворену Православну церкву України (ПЦУ).

"18 грудня 2018 на житомирському сайті "20 хвилин" було висвітлено інформацію з позначкою "від читача" про те, що нібито митрополит Житомирський і Новоград-Волинський Никодим "провів", - як каже автор, - переговори з духовенством і активістами щодо запобігання провокацій і непорозумінь при оформленні переходу до Православної церкви України". Далі автор закликає всіх небайдужих "підтримати" митрополита Никодима в прагненні до переходу", - зазначено в повідомленні на сайті Житомирської єпархії у вівторок.

У повідомленні наголошується, що жодних офіційних заяв або будь-яких звернень про свій перехід до ПЦУ митрополит Житомирський і Новоград-Волинський Никодим не давав. "Тому будь-яка інформація, що з'являється або буде з'являтися в ЗМІ на цю тему, є помилковою до офіційних звернень митрополита Никодима", - наголосили в Житомирській єпархії УПЦ (МП).

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА