18:15 19.12.2018

Резервісти поїдуть додому до свят після закінчення воєнного стану, за умови зниження загроз від РФ - ЗСУ

1 хв читати
Резервісти поїдуть додому до свят після закінчення воєнного стану, за умови зниження загроз від РФ - ЗСУ

Резервісти першої черги, які наразі перебувають на зборах в облікових центрах у зв'язку з упровадженням наприкінці листопада воєнного стану в деяких областях України, після його закінчення зможуть іще до свят вирушити додому, в разі зниження загрози вторгнення РФ на територію країни, зазначають у профільному управлінні Збройних сил України.

"Метою підготовки резервістів є відновлення навичок одних категорій військовозобов'язаних і навчання гостродефіцитних спеціальностей... Резервісти згадують здобуті під час попереднього навчання знання і навички, свій бойовий досвід, який вони отримали під час участі в бойових діях у районі проведення Операції об'єднаних сил (антитерористичної операції) та набувають нові знання", - зазначив начальник управління підготовки персоналу Головного управління підготовки ЗСУ полковник Микола Губінь, слова якого наводяться на сторінці Генштабу у Facebook у середу.

За його словами, в кожній навчальній частині створено спеціалізовані смуги перешкод, на яких виконуються вправи з підвищеним фізичним і психологічним навантаженням, враховуються особливості ведення бойових дій для кожного виду (роду) військ.

"У разі зниження загроз щодо вторгнення агресора на територію України всі резервісти поїдуть до різдвяних свят додому й зустрінуть їх у колі своїх сімей і рідних", - зазначено в повідомленні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Для України важлива участь Бразилії в першому Глобальному саміті миру - Зеленський

Кількість загиблих унаслідок ворожого обстрілу Вовчанська збільшилася до двох осіб

На прикордонному переході "Рава-Руська - Гребенне" з неділі частково відновлять пропуск вантажівок - Держприкордонслужба

Укргідрометцентр попереджає про сильні дощі та заморозки на заході країни

ОК "Південь" сприяє правоохоронцям у затриманні вбивць поліцейського на Вінниччині, підозрювані понад рік не служать у 28 ОМБр

"Укрзалізниця" повертає "Інтерсіті+" в Одесу в тестовому режимі

Віцеканцлер Німеччини Габек відвідав Миколаївську область

В Україні в неділю похолодає, пройдуть дощі

Перевіряється причетність до розстрілу поліцейських на Вінниччині двох військовослужбовців

Українські прикордонники знищили ворожий комплекс спостереження "Муром-М"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА