19:51 20.12.2018

Лондон і Варшава створять підрозділ по боротьбі з російською дезінформацією

1 хв читати
Лондон і Варшава створять підрозділ по боротьбі з російською дезінформацією

Велика Британія і Польща мають намір здійснювати спільні дії для протидії дезінформації з боку РФ, заявила в четвер британська прем'єр-міністр Тереза Мей.

"Ми налаштовані на захист наших демократій за допомогою щорічних консультацій, присвячених ворожій діяльності Росії, і ближчого співробітництва між нашими оборонними і розвідувальними відомствами. Обговорення почнуться на початку наступного року", - сказала Т.Мей на прес-конференції після переговорів у Лондоні з прем'єром Польщі Матеушем Моравецьким.

"Ми також будемо ділитися нашими знаннями, щоб створити в Польщі новий підрозділ, який буде безпосередньо протидіяти російській дезінформації і гарантує швидке виявлення ворожої діяльності проти держави або комерційних об'єктів", - продовжила вона.

Т.Мей також згадала отруєння екс-полковника ГРУ Сергія Скрипаля та його дочки Юлії в Солсбері і спробу кіберзламу бази ОЗХЗ у Гаазі, в яких низка країн обвинувачують Росію, назвавши подібні дії "неприйнятними".

Західні ЗМІ нагадують, що в минулому грудні Лондон і Варшава підписали новий договір про співпрацю в області оборони і безпеки.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА