17:25 21.12.2018

Міністерство ветеранів має запрацювати через 2-3 тижні - Порошенко

1 хв читати
Міністерство ветеранів має запрацювати через 2-3 тижні - Порошенко

Міністерство у справах ветеранів має реально запрацювати в Україні вже через 2-3 тижні, заявив президент України Петро Порошенко на зустрічі Ради ветеранів у п'ятницю.

Як повідомляється на сторінці міністерства в соцмережі Facebook у п'ятницю, П.Порошенко зазначив, що створення Міністерства у справах ветеранів не має перетворюватися "в бюрократичну тяганину на півроку-рік".

П.Порошенко схвалив рішення про створення Ради ветеранів при міністерстві; на зустрічі йому представили голову Ради Володимира Лагуту. Під час наради глава держави схвалив рішення уряду та Кабміну обрати на посаду міністра у справах ветеранів Ірину Фріз.

На своїй сторінці в соцмережі Facebook І.Фріз повідомила, що на зустрічі П.Порошенко, В.Лагута та ветерани обговорювали, яким чином максимально швидко та якісно запустити роботу міністерства.

Президент звернувся до присутніх, щоб вони сприяли розвитку ветеранського руху. "Там, де треба, контролювали, сказали своє вагоме слово, підтримали. Прохання - допоможіть створити ефективне міністерство", - сказав П.Порошенко.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА