19:45 21.12.2018

Матдопомога постраждалим від вибуху будинку у Фастові надійде на картки

2 хв читати
Матдопомога постраждалим від вибуху будинку у Фастові надійде на картки

Фастівська міська рада в п'ятницю внесла зміни до бюджету за 2018 рік для виплати матеріальної допомоги мешканцям постраждалих унаслідок вибуху в п'ятиповерховому будинку квартир. Грошові кошти надійдуть на карткові рахунки.

Як повідомляється на сторінці Фастівської міськради у Facebook, для вирішення питання з картковими рахунками на зустріч із мешканцями будинку було запрошено представниць банку з метою опрацювання процедури отримання коштів на рахунки постраждалих – наявні та нові.

"Мешканці постраждалих квартир зазначили, що готові активно включитися до процесу вирішення проблем із житлом - вони звертатимуться до високопоставлених чиновників за різноманітною допомогою", - наголошується в повідомленні міськради.

Як повідомлялося, 14 грудня о 9:20 у Фастові у п'ятиповерховому будинку на вул. Садовій, 10 стався вибух (імовірно, побутового газу) без подальшого горіння. Зруйновані конструктивні елементи квартир одного під'їзду з третього по п'ятий поверхи. Було пошкоджено 27 квартир, в яких мешкали 63 людини.

Увечері цього самого дня з-під завалів багатоповерхівки витягли два тіла - чоловіка та жінки. Крім того, під час падіння з п’ятого поверху постраждав ще один чоловік.

За фактом вибуху відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 270 (порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки) Кримінального кодексу України.

20 грудня голова Національної поліції України Сергій Князєв повідомив, що остаточну причину вибуху в будинку буде встановлено після завершення здійснення експертиз.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

США готуються підписати контракти на озброєння для України на $6 млрд

"Укрзалізниця" тимчасово змінить рух приміських потягів через обстріл Харківщини

Канада вітає повернення депортованих до РФ дітей і сприятиме поверненню ще тисяч

Україна і Японія обговорили створення спецтрибуналу для РФ за воєнні злочини

Кулеба вітає доповідь Московського механізму ОБСЄ щодо свавільного утримання РФ українських цивільних осіб

Учасники завтрашнього "Рамштайну" обговорять, як допомогти Україні подолати складнощі, що накопичилися за час відсутності американської підтримки

Данія збільшить військову підтримку України ще на 4,4 млрд данських крон у 2024 році

Українська авіація завдала за добу ударів по 8 місцях скупчення окупантів

Оборонний пакет США потрібно направити в Україну якнайшвидше - розмова Зеленського з американськими партійними лідерами

Окупанти за добу завдали чотири ракетних і 50 авіаударів по Україні, обстріляли понад 110 населених пунктів

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА