12:49 22.12.2018

Скупчення транспорту спостерігається на кордоні з Польщею на в'їзді в Україну

1 хв читати
Скупчення транспорту спостерігається на кордоні з Польщею на в'їзді в Україну

Західне регіональне управління Державної прикордонної служби України попереджає про скупчення автомобілів і автобусів на кордоні з Польщею на в'їзді в Україну. З української сторони пункти пропуску працюють у штатному режимі.

"Попереджаємо подорожуючих про значні скупчення транспортних засобів на кордоні з Польщею в напрямку в'їзду в Україну. Найбільше автомобілів і автобусів чекають оформлення перед пунктами пропуску "Краковець-Корчова", "Шегині-Медика" та "Грушів-Будомєж". Здебільшого повертаються додому на період зимового вікенду наші громадяни, які працюють та навчаються за кордоном, або виїжджали перед святами в особистих цілях", - йдеться в повідомленні Західного управління Держприкордонслужби на сторінці у Фейсбуці в суботу.

Водночас усі пункти пропуску з української сторони працюють у штатному режимі, виставлено необхідну кількість прикордонних нарядів та сплановано додаткові резерви. За необхідності можлива організація пропуску додатковими смугами руху. Також налагоджено взаємодію зі всіма контрольними службами в пунктах пропуску, постійно проводяться робочі зустрічі з польськими колегами щодо прискорення контрольних операцій.

У прикордонному відомстві рекомендують моніторити ситуацію через офіційні інтернет-ресурси українських і польських прикордонних служб.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА