15:30 23.12.2018

У міськраді Львова повідомили про стабілізацію стану постраждалих від вибуху на ярмарку

1 хв читати

Стан всіх постраждалих від вибуху на ярмарку у Львові стабілізовано, повідомляє сайт міськради.

"Усі четверо отримують інтенсивну терапію. Всіх чотирьох прооперували на уражених ділянках. Їхній стан стабілізовано", - повідомив начальник управління охорони здоров'я міськради Володимир Зуб.

За його словами, пацієнтку в неділю переведуть з реанімації у відділення. "Старший чоловік залишається в реанімації у важкому стані, але стабільному", - зазначив В.Зуб.

Як повідомлялося, в суботу близько 13.15 на території різдвяного ярмарку у Львові спалахнула пожежа в одному з кіосків громадського харчування. Пожежу загасили через 15 хвилин.

Поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 1 ст. 270 Кримінального кодексу України (порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки).

По меддопомогу звернулися п'ять осіб. Чотирьох доставили "швидкою" і одна людина прийшла сама. Двох госпіталізували в реанімацію, решта-в опіковому відділенні.

Четверо постраждалих перебували на роботі і дістали виробничих травм.

Комісія ухвалила рішення призупинити роботу всіх трьох різдвяних ярмарків – на площі Ринок, проспектах Свободи та Червоної Калини - до закінчення роботи комісії та оприлюднення її висновків.

"Чітко зрозуміло, що було грубе порушення техніки безпеки – заборонено використовувати газові балони, а підприємець зробила це на свій страх і ризик", - сказав міський голова Львова Андрій Садовий.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА