22:25 24.12.2018

Нас об'єднують Україна і віра - Порошенко привітав українців з Різдвом Христовим за григоріанським календарем

2 хв читати
Нас об'єднують Україна і віра - Порошенко привітав українців з Різдвом Христовим за григоріанським календарем

Президент України Петро Порошенко привітав українців, які святкують Різдво за григоріанським календарем.

"Ми з вами були свідками народження автокефальної Православної церкви України, а сьогодні тут зібралися католики і протестанти. Я хочу подякувати вам за вашу підтримку в отриманні незалежної від Москви і визнаної світовим Православ'ям української церкви", - цитує П.Порошенка сайт президента в понеділок увечері .

Глава держави підкреслив, що в Україні "немає і не буде державної церкви". При цьому він зазначив, що існує "справжня релігійна свобода, яку ми всі дбайливо зберігаємо".

"При всій різноманітності нас об'єднують Україна і віра в народження і воскресіння Господа нашого Ісуса Христа", - додав президент.

Глава держави в зверненні до українців зазначив, що "хоча нам загрожує ворог, хоча нашу країну і наш народ хочуть поневолити інші, у нас немає страху".

"Ми раді, тому що народжений Ісус втішає і огортає нас своєю любов'ю", - сказав президент і згадав слова апостола Павла, який написав "коли Бог за нас, то хто ж проти нас".

"Я вірю, що з Ісусом ми обов'язково переможемо ненависть і зло, бо Христос народився і на землі - мир. Різдво - це свято надії на краще, оповите таємничістю і родинним теплом. В Віфлеємської печері господь прийшов у цей світ і почав свій земний шлях заради нашого спасіння ", - зазначив П.Порошенко.

"Бажаю вам від ангелів - радості, від пастухів - здивування, від мудреців - прозріння, а від народженого Бога - миру і любові. Щасливого Різдва і веселих свят!", - побажав українцям П.Порошенко.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА