22:29 24.12.2018

Комунальники звернулися до киян з проханням не залишати авто вздовж вулиць і доріг, щоб не заважати очищенню столиці від снігу - КМДА

2 хв читати
Комунальники звернулися до киян з проханням не залишати авто вздовж вулиць і доріг, щоб не заважати очищенню столиці від снігу - КМДА

У зв'язку з посиленням снігопаду і зниженням температури в Києві, комунальники звернулися до городян не залишати автомобілі уздовж вулиць і доріг, які оперативно очищаються від снігу і обробляються протиожеледними матеріалами, повідомили в Київській міськдержадміністрації.

"Сніг в столиці посилюється і, за прогнозами синоптиків, буде йти протягом всієї ночі, а також завтра, 25 грудня. Крім того, вночі очікується зниження температури повітря до -4, що створює погодні умови, при яких без своєчасної обробки протиожеледними матеріалами на вологому покритті миттєво утворюється ожеледь ", - йдеться в повідомленні на сторінці мерії в Фейсбук в понеділок увечері.

В інформації підкреслюється, що для Комунальної корпорації "Київавтодор" така ситуація "означає роботу в цілодобовому посиленому режимі".

"З огляду на посилення снігопаду, комунальна корпорація" Київавтодор "наполегливо звертається до водіїв з проханням не залишати власні автомобілі уздовж вулиць і доріг, адже це створює значні перешкоди для роботи спецтехніки та затримує оперативне прибирання столиці від снігу", - додали чиновники.

Відзначається, що 334 одиниці спецтехніки та бригади по ручному прибиранні продовжують очищати Київ від снігу. Так, великогабаритна спецтехніка задіяна для роботи на дорогах і штучних спорудах міста, трактори, міні-навантажувачі і машини "Bucher" і 52 бригади з ручного прибирання обробляють і прибирають від снігу тротуари, зупинки громадського транспорту, наземні і підземні пішохідні переходи, які знаходяться на утриманні підприємств корпорації.

"Станом на 18:00 за недопущення утворення снігових накатів підприємства "Київавтодору" проводять повторну обробку вулично-дорожньої мережі столиці посипковими матеріалами", - сказано в повідомленні.

Крім того, починаючи з 18:00 на всі тролейбусні та автобусні маршрути Києва ввели оперативне становище - курсування відбувається з відхиленням від графіка руху.

"Громадський транспорт спізнюється. З 18:00 на всі тролейбусні та автобусні маршрути введено оперативне становище - курсування відбувається з відхиленням від графіка руху. Жоден маршрут поки не закритий", - йдеться в повідомленні на сторінці КП "Київпастранс" в Фейсбук.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Росія вразила Трипільську ТЕС, бо в української ППО закінчилися ракети - Зеленський

Із 16 липня для друкованих медіа місцевої сфери розповсюдження є обов'язковою наявність версії державною мовою - мовний омбудсмен

СБУ вразила РЛС дальньої дії в Брянській області - джерело

Законопроєкт про мобілізацію скеровано на підпис Зеленському

СБУ затримала ворожого агента, який готував замах на голову Херсонської обладміністрації

Сили РФ можуть досягти загрозливих успіхів на заході від Бахмута за відсутності допомоги США для України - ISW

Окупанти обстріляли 10 сіл і селищ у Сумській та Чернігівській областях за добу, в Угроїдах пошкоджені дев'ять житлових будинків - ОК "Північ"

Справу проти нардепа Ніколаєнка, який на смерть збив дівчину на Житомирщині, передано до суду

Спікер Джонсон представив чотири законопроєкти, серед них один про допомогу Україні

Окупанти обстріляли близько 20 населених пунктів на Харківщині за добу, загинули два мирні жителі

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА