11:26 25.12.2018

До прибирання снігу у Харківській області залучено важку техніку ДСНС, у районах поодинокі відключення світла - ОДА

2 хв читати
До прибирання снігу у Харківській області залучено важку техніку ДСНС, у районах поодинокі відключення світла - ОДА

У Харківській області товщина сніжного покриву в регіоні становить від 10 до 25 см, місцями перемети до 1 м, але проїзд основними трасами забезпечено.

"На дорогах області працюють 225 одиниць спецтехніки ДП "Харківський облавтодор" та залучено важку техніку ДСНС у напрямку Харків-Вовчанськ. За добу на обробку покриття використано 1286 кубометрів піщано-соляної суміші та 118 тонн технічної солі", - повідомляє прес-служба Харківської облдержадміністрації з посиланням на Службу автомобільних доріг.

Співробітники дорожніх підприємств здійснюють моніторинг стану проїзду і патрульним обстеженням, і за допомогою п’яти камер спостереження. Визначено найбільш імовірні місця скупчення великовантажних транспортних засобів, на яких додатково чергує дорожня техніка для буксирування. На дорогах загального користування Харківської області працюють майданчики для відстою великовантажного транспорту.

За інформацією прес-служби ХОДА, станом на 9:00 вівторка у районах області зафіксовано поодинокі відключення електрики. Зокрема, у Барвінківському районі знеструмлено чотири котельні, два лікувальних заклади та п’ять шкіл, у Куп'янському районі – дев’ять котелень та одну теплорозподільну станцію, чотири дитсадки, 71 житловий будинок, чотири лікувальних заклади і дев’ять шкіл.

"Скрізь уже працюють бригади РЕМ, аварії усуваються, котельні перемикають на альтернативне живлення", - зазначили в прес-службі ХОДА.

Міський голова Первомайська Микола Бакшеєв повідомив, що через негоду виникли проблеми з водопостачанням.

"Через стихійні явища порушено стабільність електропостачання ділянки питного підйому. Після нормалізації електропостачання подання води до міста буде відновлено", - написав М.Бакшеєв на своїй сторінці у Facebook.

Користувачі в соцмережах повідомляють, що через негоду в Харкові виникли проблеми з трамваями і тролейбусами на багатьох маршрутах.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА