08:00 26.12.2018

В Одесі поліція відпустила двох учасників сутичок на акції протесту

1 хв читати
В Одесі поліція відпустила двох учасників сутичок на акції протесту

В Одесі правоохоронці після складання адміністративних протоколів допиту відпустили двох затриманих раніше учасників зіткнень під час акції проти будівництва кінологічного майданчика, повідомила прес-служба Національної поліції Одеської області в Facebook.

Відзначається, що дії одного з них кваліфікуються за ст.173 (дрібне хуліганство), іншого - за ст.185 (злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону, військовослужбовця) КУпАП.

Наразі обидва громадянина опитані і відпущені.

"Третього учасника акції опитано в рамках розпочатого кримінального провадження за ст.342 Кримінального кодексу України. Після вручення йому повідомлення про виклик до органу досудового розслідування він також буде відпущений", - інформують правоохоронці.

Раніше в поліції повідомляли, що в Одесі учасники акції протесту проти будівництва кінологічного майданчика, застосовуючи сльозогінний газ, влаштували бійку з правоохоронцями.

Згідно з інформацією, під час акції один з правопорушників також висловлювався нецензурною лайкою в бік поліцейських. Його вивели з місця проведення акції і супроводили до службового автомобіля.

"Двоє інших учасників акції, щоб перешкодити правоохоронцям затримати товариша, вирушили слідом. Один з них ударив поліцейського, а інший чинив непокору поліцейським і заважав їм посадити в автомобіль правопорушника", - уточнили в поліції.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА