11:19 26.12.2018

"Укравтодор" через сніг обмежив рух у Дніпропетровській, Чернігівській, Кіровоградській та Полтавській областях

2 хв читати
"Укравтодор" через сніг обмежив рух у Дніпропетровській, Чернігівській, Кіровоградській та Полтавській областях

Державне агентство автомобільних доріг України "Укравтодор" станом на 6:00 26 грудня 2018 року обмежило проїзд великогабаритного, вантажного та пасажирського транспорту в Дніпропетровській, Чернігівській, Кіровоградській та Полтавській областях через сильний сніг та вітер 20-25 м/с.

"Товщина снігового покриву на добу в зазначених областях досягає від 6 до 60 см. Пориви вітру утворюють перемети висотою від 1 до 1,5 м, що ускладнює роботу снігоприбиральної техніки і стримує процес своєчасного забезпечення проїзду", - зазначено в повідомленні агентства в середу.

У Кіровоградській області обмеження було введено з 13:00 25 грудня, тоді як у трьох інших областях - з 0:00 26 грудня. Зокрема, в Кіровоградській області наразі обмежено рух великогабаритного та пасажирського транспорту, а на а/д М-04 на ділянці Знам'янка-Олександрія та М-13 Кіровоград-Платонове - будь-якого транспорту.

У Черкаській області обмежено рух для великовантажного та громадського транспорту на а/д державного значення Н-01 Київ-Знам`янка, км 123+850 – 241+622 та Н-08 Бориспіль– Дніпро–Запоріжжя– аріуполь, км 81+300 – 169+117.

У Полтавській області з 00:00 26 грудня обмежено рух для великогабаритного та громадського транспорту дорогами загального користування державного значення в області.

У Дніпропетровській області обмежено рух великогабаритного та пасажирського транспорту на ділянках а/д М-04 Знам'янка-Луганськ-Ізварине, км 72+088-151+680; Н-08 Бориспіль-Дніпро-Запоріжжя-Маріуполь, км 296+735-370+915; Н-23 Кропивницький - Кривий Ріг - Запоріжжя, км 81+735-105+313.

"Укравтодор" повідомляє, що станом на 6:00 26 грудня завершуються роботи з відновлення проїзду на дорогах Кіровоградської області: Н-23 Кропивницький – Кривий Ріг – Запоріжжя, в районі с. Братолюбівка; Миколаївській області - М-13 Кропивницький-Платонове, км 76+140 (шість ділянок заметів); Черкаської області - Н-08 Бориспіль-Дніпро-Запоріжжя, 10 км до кордону з Полтавською областю; Полтавській області - Н-08 Бориспіль-Дніпро-Запоріжжя, на кордоні з Черкаською областю.

За даними агентства, наразі ускладнено проїзд до чотирьох населених пунктів у Кіровоградській області - а/д М-12, М-13, М-22 і М-23 і до одного населеного пункту в Черкаській області - а/д Н-08 , проте його планується відновити до полудня в середу.

На решті території спостерігається місцями невеликий сніг у Закарпатській, Львівській, Рівненській, Тернопільській, Чернівецькій, Донецькій, Луганській та Харківській областях. Середня температура повітря на території країни коливається від -2 до -8°С. Проїзд на інших дорогах державного значення, крім перерахованих, забезпечено.

Стан покриття на а/д державного значення в більшості областей засніжений, у Київській, Миколаївській областях снігові перемети, у Херсонській, Донецькій областях - ожеледиця.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

"ЖК "Воздвиженка" попросило владу втрутитися в ситуацію з АРМА щодо заміни управителя заарештованими активами

Мішель: лідери ЄС розуміють важливість поставити Україні більше боєприпасів і засобів ППО

Канада надасть Україні додатковий пакет підтримки у 2024 році - посол

Зеленський не виключає російських атак на українські АЕС і просить у членів Євроради засоби ППО

Законопроєкт, оприлюднений конгресменами, передбачає понад $60 млрд допомоги Україні та регіональним партнерам - посол

Україна може перемогти у війні, але потрібна прогнозована ритмічна підтримка - глава Мінфіну на круглому столі СБ і МВФ

Лідери ЄС заявляють про необхідність терміново поставити Україні засоби ППО - висновки Ради

Україні потрібен ефективний фінансовий щит - Зеленський у Світовому Банку

Єрмак переконаний, що у списку Time мають бути герої, які загинули за Україну і свободу

Зеленський виступив на засіданні Євроради та міністерській конференції Світового Банку

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА