19:11 26.12.2018

Електронний квиток у метро Харкова введуть після Нового року

2 хв читати
Електронний квиток у метро Харкова введуть після Нового року

Єдиний електронний квиток E-ticket почне діяти в харківському метро після Нового року, пообіцяв міський голова Геннадій Кернес.

"Буквально з Нового року його буде впроваджено в дію. Вже роздані (електронні проїзні - ІФ) школярам для поїздки в метро, пільговим категоріям громадян", - сказав Г.Кернес журналістам у середу.

Він пояснив, що у зв'язку зі змінами в законодавстві, які стосуються компенсації за проїзд пільговиків, було необхідно змінити програмне забезпечення системи електронного квитка. Саме з цим, за словами Г.Кернеса, пов'язані неодноразові перенесення терміну введення E-ticket в метро.

Як повідомлялося, 21 грудня 2016р. Харківська міськрада дала згоду на укладення інвестиційного договору з інвестором для впровадження системи "Електронний квиток" в міському електротранспорті (метрополітені, трамваї, тролейбусі).

"Доручити Харківському міському голові від імені Харківської міської ради укласти інвестиційний договір на впровадження системи "Електронний квиток" у міському електротранспорті (метрополітені, трамваї, тролейбусі) м.Харкова з переможцем конкурсу з відбору інвестора – ТОВ "Фінансова компанія "Платіжний центр", - йдеться в прийнятому рішенні.

Система "Електронний квиток" була запущена в наземному міськелектротранспорті 1 грудня 2017 року, проте багато пасажирів скаржилися, що не могли купити e-ticket через те, що термінали з продажу не працювали, ті ж, кому вдалося купити електронний квитки повідомляли про проблеми з роботою валідаторів у наземному міськелектротранспорті.

Ввести E-ticket в метро планувалося з 1 січня 2018 року, однак згодом ці терміни неодноразово переносилися.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА