20:29 26.12.2018

Мер Харкова оцінює відносини з обладміністрацією на "двійку" за 5-бальною шкалою

2 хв читати
Мер Харкова оцінює відносини з обладміністрацією на "двійку" за 5-бальною шкалою

Міський голова Харкова Геннадій Кернес стверджує, що облдержадміністрація штучно затягує узгодження низки міських проектів.

"Наші проекти лежать у них в адміністрації по 2 місяці, по 3 місяці на узгодженні, по 4 місяці... Ми досі не можемо погодити проект (реконструкції - ІФ) зоопарку, вже майже два роки, через чиновників обласної державної адміністрації та особисто Юлії Олександрівни Світличної (голова Харківської обладміністрації - ІФ). Категорично вона проти - проти всього того, що хорошого робиться в місті", - сказав Г.Кернес журналістам у середу.

За його словами, проблеми з узгодженням виникли також із проектами реконструкції саду Шевченка, центру надання адміністративних послуг у Ленінському та Жовтневому районах та з іншими об'єктами.

"Чому (затягується узгодження - ІФ)? Тому що вони хочуть, щоб ми називали прізвище керівника, тобто пані Світличної, в усіх покращеннях, що вона доклала до цього руку... Я не схвалюю її тактичну політику вихваляти себе в усіх покращеннях, які відбуваються в Харкові", - сказав Г.Кернес.

На його думку, кримінальні провадження, відкриті стосовно різних комунальних підприємств, є замовними. "Ми чітко розуміємо, що порушення цих кримінальних справ іде з кабінету губернатора, з команд Райніна. В нас немає жодного підприємства, де не було б порушено бодай 10 кримінальних справ", - сказав міський голова.

Він також наголосив, що за жодною з цих кримінальних справ немає обвинувального вироку. "Мої стосунки з обласною адміністрацією за шкалою 5-бальною - на 2 бали. Я це підтверджую", - підсумував Г.Кернес.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

План України з п'яти кроків щодо розблокування українсько-польського кордону має позитивну динаміку - Шмигаль

Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

Зеленський і голова Національних зборів Франції обговорили співпрацю в оборонній сфері

Лише 3% випущених РФ із початку року по Україні ракет, безпілотників і керованих бомб уразили військові цілі - Умєров

Окупанти завдали авіаудару по Миколаївці Донецької області, загинула місцева жителька - МВС

Україні потрібна допомога, щоб підготуватися до російського наступу, - Зеленський

СБУ повідомила про підозру ватажкам "ДНР" за голосування на незаконних виборах

Відбулося надзвичайне засідання Ради Україна-НАТО на рівні послів у зв'язку з обстрілами РФ української критичної інфраструктури

Під обстріл росіян потрапило таксі в Херсоні: водій загинув, двоє пасажирів поранені

"Укрнафта" почала бурити нову свердловину на заході країни

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА