21:21 26.12.2018

Обмеження для транспорту в Кіровоградській і Черкаській областях і повна заборона на в'їзд до Полтавської поки залишаються в силі

2 хв читати
Обмеження для транспорту в Кіровоградській і Черкаській областях і повна заборона на в'їзд до Полтавської поки залишаються в силі

Введені раніше внаслідок ускладнення погодних умов обмеження руху транспорту в Кіровоградській і Черкаській областях і повна заборона на в'їзд до Полтавської області продовжують діяти станом на вечір середи, 26 грудня, заявляє глава Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС) Микола Чечоткін.

"Укотре хочу нагадати про обмеження руху великовантажного і громадського транспорту в Кіровоградській і Черкаській областях. У Полтавській області закритий в'їзд для всіх видів транспорту. На інших автомобільних дорогах державного та місцевого значення рух транспорту забезпечений", - написав М.Чечоткін на своїй сторінці в соцмережі Facebook у середу.

При цьому глава ДСНС підкреслив, що водіям "усе ж варто враховувати ожеледицю, про яку попереджають синоптики, і не виїжджати без необхідності за межі населених пунктів".

М.Чечоткін повідомив, що станом на 20.00 середи рятувальники продовжують надавати допомогу службам автомобільних доріг у подоланні наслідків негоди та звільняють людей, чиї авто потрапили в снігову пастку.

Як повідомлялося, у вівторок увечері в результаті погіршення погодних умов у декількох областях України на автодорогах ускладнено рух, утворилися затори. Вранці 26 грудня державне агентство автомобільних доріг України "Укравтодор" обмежило проїзд великогабаритного, вантажного і пасажирського транспорту в Дніпропетровській, Черкаській, Кіровоградській і Полтавській областях. Удень обмеження були зняті в Дніпропетровській області, а також на одній автодорозі державного значення Н-08 "Бориспіль - Дніпро" в Черкаській області, проте в'їзд до Полтавської області закрили для всіх видів транспорту.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

СБУ вразила РЛС дальньої дії в Брянській області - джерело

Законопроєкт про мобілізацію скеровано на підпис Зеленському

СБУ затримала ворожого агента, який готував замах на голову Херсонської обладміністрації

Сили РФ можуть досягти загрозливих успіхів на заході від Бахмута за відсутності допомоги США для України - ISW

Окупанти обстріляли 10 сіл і селищ у Сумській та Чернігівській областях за добу, в Угроїдах пошкоджені дев'ять житлових будинків - ОК "Північ"

Справу проти нардепа Ніколаєнка, який на смерть збив дівчину на Житомирщині, передано до суду

Спікер Джонсон представив чотири законопроєкти, серед них один про допомогу Україні

Окупанти обстріляли близько 20 населених пунктів на Харківщині за добу, загинули два мирні жителі

Росіяни вночі обстріляли дві громади Сумської області, зафіксовано 19 вибухів

У Херсонській області за добу в результаті обстрілів двоє людей дістали поранення, є влучання в житлові квартали

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА