21:37 26.12.2018

Гізер Ноєрт починають посилено готувати до посади постпреда США при ООН

2 хв читати
Гізер Ноєрт починають посилено готувати до посади постпреда США при ООН

Офіційного представника держдепу США Гізер Ноєрт незабаром почнуть готувати для слухань у сенаті щодо її призначення на посаду постпреда США при ООН, повідомляє в середу видання Politico.

Очікується, що для Г.Ноєрт проведуть серію брифінгів стосовно стану торгівлі та за світовими "гарячими точками". Крім того, незабаром після Нового року проведуть репетиції її виступу перед сенаторами. У ролі сенаторів на репетиціях мови виступлять представники держдепу і апарату Білого дому.

Слухання в сенаті щодо призначення Г.Ноєрт, за даними видання, відбудуться на початку наступного року. У сенаті Г.Ноєрт, як очікується, має вистояти під натиском демократів, а також низки скептично налаштованих республіканців, зазначає газета.

Г.Ноєрт готується вступити на посаду постпреда в неспокійний час, коли США знаходяться в торговій суперечці з Китаєм, актуальні Північна Корея і Росія, а президент США Дональд Трамп оголошує про виведення американських військ з Сирії. Очікується, що в сенаті Г.Ноєрт зададуть питання з усіх цих тем.

Видання зазначає, що призначення Г.Ноєрт на високий дипломатичний пост досить незвичне. Так, у неї немає дипломатичного досвіду, крім роботи офіційним представником Держдепу США протягом півтора років.

Експерт американської організації "Рада з міжнародних відносин" Еліот Абрамс вважає, що Г.Ноєрт "дуже добре поінформована про всі речі, які у неї можуть запитати сенатори, але у неї немає досвіду в політичних взаємних поступках, а їй знадобиться домовлятися про компроміси в ООН".

У жовтні Ніккі Гейлі оголосила, що в кінці року покине пост постійного представника США при ООН. На початку грудня Д.Трамп запропонував кандидатуру Г.Ноєрт на цю посаду.

Шанси Г.Ноєрт на затвердження досить великі: республіканці, які підтримують Д. Трампа, мають у своєму розпорядженні більшість у сенаті. Саме верхня палата конгресу США відповідає за затвердження офіційних осіб на високі посади.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Суд ухвалив вирок голові компанії "Metalhouse LLC" і його спільнику за співпрацю з бізнесменом Курченком

Росіяни обстріляли п'ять громад у прикордонні, є руйнування й поранені

ДБР викрило групу шахраїв, які виманюють у людей гроші під виглядом співробітників Бюро

20 квітня: Яке сьогодні свято, все про цей день

Тіло ще одного чоловіка виявили рятувальники у Дніпрі після ракетних ударів

ЗАГРОЗА БАЛІСТИКИ ДЛЯ ЦЕНТРАЛЬНИХ І СХІДНИХ ОБЛАСТЕЙ УКРАЇНИ - ПОВІТРЯНІ СИЛИ

У передмісті Херсона внаслідок обстрілу загинула жінка

У Херсонській області на Великдень і поминальні дні під час комендантської години заборонено проводити богослужіння

Українська авіація за добу завдала ударів по шести місцях скупчення окупантів та їхньому пункту управління - Генштаб ЗСУ

Окупанти за добу завдали 25 ракетних і 52 авіаудари по Україні, обстріляли близько 110 міст і сіл

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА