08:53 29.12.2018

За минулу добу КПВВ на Донбасі перетнули 37,4 тис. осіб

1 хв читати
За минулу добу КПВВ на Донбасі перетнули 37,4 тис. осіб

Контрольно-пропускні пункти в'їзду-виїзду (КПВВ) на лінії розмежування в зоні проведення операції Об'єднаних сил 29 грудня відкрилися за зимовим графіком і працюють у штатному режимі, повідомила прес-служба Державної прикордонної служби.

"За минулу добу фіксувалося деяке зменшення пасажиро-транспортного потоку через контрольні пункти в'їзду-виїзду, що на лінії зіткнення в районі проведення операції Об'єднаних сил. У цілому КПВВ перетнуло 37,4 тисячі осіб та 5 тис. транспортних засобів", - йдеться в повідомленні .

Також в Держприкордонслужбі повідомляють, що прикордонники Краматорського і Донецького загонів спільно з представниками ДФС зі складу Об'єднаних сил у КПВВ "Майорське", "Новотроїцьке" і "Гнутове" припинили п'ять спроб порушення правил переміщення через лінію розмежування товарів. Зокрема, через лінію розмежування намагалися провезти комп'ютерну техніку, автозапчастини, парфуми та косметичні засоби на загальну суму майже 180 тис. грн. Товари вилучені і передані представникам фіскальної служби.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА