13:16 31.12.2018

Чотирьох іноземців із підробленими документами затримали в аеропортах України

1 хв читати
Чотирьох іноземців із підробленими документами затримали в аеропортах України

Прикордонники в суботу на паспортному контролі в українських аеропортах затримали чотирьох іноземців, які за підробленими документами мали намір потрапити до країн ЄС, повідомили в прес-службі Держприкордонслужби України.

"Загалом протягом доби співробітники Держприкордонслужби в пунктах пропуску для повітряного сполучення виявили чотирьох іноземців, які намагалися використовувати підроблені документи під час перетину державного кордону", - йдеться в повідомленні прес-служби відомства, оприлюдненому в неділю.

В інформації зазначається, що громадянина Ірану в суботу викрили прикордонники в аеропорту "Бориспіль" під час паспортного контролю пасажирів, які прибули з Туреччини. Іноземець надав для перевірки частково підроблений документ громадянина Ізраїлю. Порушник мав намір потрапити до Лондона.

"Ще один "липовий" документ виявили вчора прикордонники в аеропорту міста Львова. Так, під час оформлення пасажирів рейсу до Мюнхена громадянка Нігерії на паспортному контролі пред'явила підроблений дозвіл на проживання в Україні. За її словами, щоб незаконно потрапити до країн ЄС, жінка придбала документ за $2 тис.", - йдеться в повідомленні.

В обох випадках іноземцям відмовлено в подальшому прямуванні, їх буде відправлено за межі України в зворотних напрямках.

Прикордонники також нагадали, що напередодні в столичному аеропорту завадили двом іранцям потрапити до країн ЄС за підробленими документами Нідерландів і Бельгії.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україні необхідно $ 42 млрд бюджетної підтримки цього року

США заблокували рішення ООН щодо визнання Палестинської автономії повноправними членом

Окупанти обстріляли п'ять громад Сумської області, одна людина поранена - ОВА

ВИБУХИ В ПАВЛОГРАДІ - ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛИ

Аварія на газопроводі в Харківській області не вплине на газопостачання споживачів

Раді рекомендують ухвалити в першому читанні законопроєкти, що вдосконалюють систему початкової загальновійськової підготовки та порядок ведення військового обліку

Боррель: Росія становить для ЄС екзистенційну загрозу

МАГАТЕ повідомило про чергову атаку майданчика ЗАЕС безпілотником

Окупанти двічі обстріляли прикордонний Вовчанськ, поранено чоловіка

Зеленський із віцепрем'єром німецького уряду Габеком обговорив постачання ППО та спільні оборонні проєкти

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА