14:54 01.01.2019

Під час спроби незаконно перетнути українсько-польський кордон затримано чотирьох іноземців - Держприкордонслужба

1 хв читати

У вівторок прикордонники Мостиського загону затримали трьох громадян Монголії та одного громадянина Туреччини під час спроби незаконно перетнути українсько-польський кордон, повідомили в прес-службі Держприкордонслужби України.

"Чотирьох порушників, які намагалися незаконно перетнути державний кордон, затримали сьогодні вночі та вчора прикордонники неподалік українсько-польського кордону", - йдеться в повідомленні відомства, оприлюдненому у вівторок.

В інформації зазначається, що спочатку незнайомця помітив місцевий житель, який повідомив прикордонникам про його появу.

"Уже незабаром прикордонний наряд, який патрулював неподалік, затримав його за 300 метрів від держкордону. Затриманий є громадянином Туреччини", - зазначили в прес-службі.

Зазначається, що ще трьох мандрівників прикордонники цього самого загону відділу "Смільниця" виявили на околиці н. п. Галівка.

"За кількасот метрів сміливців, які зважилися через снігові замети подолати українсько-польський кордон, зупинили. Ними виявилися троє громадян Монголії - двоє чоловіків і одна жінка", - зазначено в повідомленні.

На затриманих іноземців складено протоколи про адміністративні правопорушення за ст.204-1 ч.2 КУпАП. Їх затримали до трьох діб з метою з'ясування обставин правопорушення.

У відомстві зазначають, що всі затримані прибули в Україну в установленому порядку.

"Чому надалі обрали саме нелегальну подорож - з’ясовується", - наголосили в повідомленні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Іспанія та Греція відмовилися передати Україні системи ППО - ЗМІ

Зеленський закликав на засіданні "Рамштайн" надати Україні далекобійну зброю, ППО та артилерію

Літаки F-16 почнуть прибувати в Україну цього року разом із навченими пілотами та обслуговуючим персоналом - глава Пентагону

У Києві терміново евакуйовують пацієнтів двох лікарень, зокрема дитячої, через загрозу російського ракетного удару по них - КМДА

Глава Пентагону на "Рамштайн-21": Ми приділимо особливу увагу посиленню протиповітряної оборони України

Зеленський звільнив Яковця з посади командувача Сил підтримки ЗСУ і призначив головою адміністрації Державної спеціальної служби транспорту

На Херсонщині ворожий БПЛА атакував цивільне авто, постраждав чоловік - ОВА

Чергову партію українського зерна доправлено до Судану - Зеленський

Команда Трампа готує пропозиції для послаблення незалежності ФРС - WSJ

СБУ і Нацполіція затримали в трьох областях України торговців трофейною зброєю

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА