09:49 02.01.2019

Новий голова ОБСЄ, глава МЗС Словаччини Лайчак за два тижні відвідає Україну - Клімкін

1 хв читати
Новий голова ОБСЄ, глава МЗС Словаччини Лайчак за два тижні відвідає Україну - Клімкін

Міністр закордонних справ Словаччини Мирослав Лайчак, країна якого розпочала річне головування в ОБСЄ, за два тижні здійснить візит в Україну та відвідає Донбас, повідомив глава Міністерства закордонних справ України Павло Клімкін.

"Вітання Словаччині і моєму доброму другові Мирославу Лайчаку з нагоди початку головування в ОБСЄ. Бажаю Словаччині бути на сторожі цінностей та принципів ОБСЄ, які нахабно порушуються РФ. Буду радий вітати Мирослава в Україні вже за два тижні, поїдемо разом на Донбас", - написав П.Клімкін на своїй сторінці у Twitter.

Як повідомлялося, Словаччина з 1 січня 2019 року розпочала річне головування в Організації з безпеки і співробітництва в Європі. Отже, діючим головою ОБСЄ протягом найближчих 12 місяців буде міністр закордонних справ Словаччини Мирослав Лайчак.

За даними ЗМІ, раніше М.Лайчак заявив, що в період головування Словаччини в ОБСЄ "Україна буде нашим основним пріоритетом", і пообіцяв здійснити в Україну свій перший закордонний візит як головуючий на початку 2019 року.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА