19:31 02.01.2019

Провайдер "Ланет" припинив трансляцію NewsOne

1 хв читати
Провайдер "Ланет" припинив трансляцію NewsOne

Кабельний провайдер "Ланет" (Київ) із 1 січня 2019 року припинив трансляцію телеканалу NewsOne у кабельних пакетах і онлайн-телебаченні. Канал просить керівництво Національної ради з питань телебачення і радіомовлення перевірити цю компанію стосовно дотримання українського законодавства та застосувати санкції.

Як повідомляється на сайті телеканалу NewsOne, своє рішення провайдер аргументував припиненням дії договору на ретрансляцію. На телеканалі спростовують цю інформацію, зазначивши, що договір із провайдером підписано до 31 грудня 2019 року включно.

Крім того, провайдер звинувачує NewsOne у порушенні законодавства, посилаючись на рішення Нацради щодо позапланових перевірок і попереджень.

У свою чергу телеканал звернувся до голови Нацради з питань телебачення і радіомовлення Юрія Артеменка з проханням перевірити компанію "Мережа Ланет" щодо дотримання українського законодавства та застосувати до неї санкції, передбачені статтею 72 закону України "Про телебачення і радіомовлення".

На телеканалі заявляють, що своїми діями "Ланет" порушив українські закони, а також сам договір із компанією "Новини 24 години", яка володіє NewsOne. Зокрема, дія укладеної угоди закінчується тільки через рік - 31 грудня 2019 року. До цього часу "провайдер не має права без офіційно оформленої угоди абонента вносити зміни до характеристик програмної послуги".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Основні наступальні сили на Авдіївському напрямку ворог сконцентрував на Семенівці - 3 ОШБр

Шмигаль: Можу сказати, що ми точно маємо прогрес щодо зняття блокади на кордоні з Польщею

Туск: Немає такої сили у світі, яка могла б підірвати нашу дружбу і солідарність з Україною

Окупанти обстріляли Моначинівку Харківської області, загинула мирна мешканка

Рада провалила голосування щодо трьох постанов, зокрема про права військовослужбовців і поліцейських на соціальний захист

Кличко зустрівся з мером Парижа в Києві

Президент Філіппін пригрозив Китаю контрзаходами у відповідь на дії в Південно-Китайському морі

Зеленський представив Службі зовнішньої розвідки нового керівника - Олега Іващенка

У пункті пропуску "Угринів-Долгобичув" орієнтовно до 2 квітня знято блокаду пропуску вантажівок в обох напрямках

СБУ затримала "крота" ворожої розвідки - посадовця Київської ОВА, який під виглядом капелана мав намір шпигувати за десантниками ЗСУ в Києві

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА