10:48 04.01.2019

72 житлових будинки в Миколаєві з вечора четверга не опалюються через порив на тепломережі

1 хв читати

У Миколаєві у четвер увечері було припинено подання опалення до 72 житлових будинків та об'єктів соціальної сфери на вул. Московській через порив на тепломережі, повідомляють із посиланням на "Миколаївську ТЕЦ" у міськраді та додають, що тепловики обіцяли відновити подання тепла до будинків уже до полудня п'ятниці.

"У четвер, 3 січня, фахівці ЗАТ "Миколаївська ТЕЦ" виявили новий дефект на вул. Московській, між пр. Центральним і вул. Адм.Макарова. Ремонтні бригади підприємства працюють над ліквідацією пошкодження. На час виконання робіт припинено подання тепла до 72 житлових будинків та об'єктів соціальної сфери", - йдеться в оприлюдненому в п'ятницю вранці на сайті Миколаївської міськради повідомленні.

В інформації зазначається, що відновити теплопостачання планують до 12:00 п'ятниці.

"Щоб надовго не залишати жителів довколишніх районів без тепла, фахівці "Миколаївської ТЕЦ" працювали вночі. До 12:00 4 січня роботи планується завершити. Трасу буде заповнено і споживачів підключено до тепла", - навели в прес-службі міськради інформацію тепловиків.

Серед об'єктів соціальної сфери, що залишилися без тепла, - дві лікарні (жіноча консультація та медсанчастина СБУ), коледж культури і мистецтв, дві школи, один дитсадок, чотири об'єкти культури (музей ім. В.Верещагіна, обласний будинок творчості, обласна універсальна бібліотека, шаховий клуб), а також військкомат, Управління СБУ та деякі інші.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА