15:30 04.01.2019

Порошенко, Парубій і митрополит Епіфаній 5-6 січня відвідають Туреччину і візьмуть участь у церемонії підписання томосу

1 хв читати
Порошенко, Парубій і митрополит Епіфаній 5-6 січня відвідають Туреччину і візьмуть участь у церемонії підписання томосу

Президент України Петро Порошенко і голова Верховної Ради Андрій Парубій на чолі делегації 5-6 січня 2019 року здійснять робочий візит до Туреччини, де візьмуть участь в церемонії підписання та вручення томосу.

Як повідомляє в п'ятницю прес-служба українського парламенту, у рамках візиту 5 січня передбачені зустрічі П.Порошенка та А. Парубія з президентом Турецької Республіки Реджепом Таїпом Ердоганом і Вселенським патріархом Варфоломієм.

"Учасники делегації візьмуть участь у церемонії підписання томосу Вселенським патріархом Варфоломієм та в молитві в Патріаршому храмі Св.Георгія. Після завершення процедури підписання томосу прозвучать заяви: Вселенського патріарха Варфоломія Митрополита Київського і всієї України Епіфанія, президента України П.Порошенка", - зазначено в повідомленні.

Крім того, 6 січня президент України, спікер українського парламенту і члени делегації візьмуть участь у церемонії вручення томосу, Божественній літургії (спільного відправлення Вселенським патріархом Варфоломієм та митрополитом Єпіфанійєм, у церемонії освячення води в затоці "Золотий Ріг"

Також члени делегації відвідають могилу українського політичного діяча Володимира Мурського на Католицькому цвинтарі, візьмуть участь у церемонії освячення води в Патріаршому храмі Св.Георгія.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА