12:42 05.01.2019

Громадянина Туреччини підозрюють у вбивстві двох своїх землячок, які навчалися в харківському виші

2 хв читати

У вбивстві двох студенток з Туреччини, що навчалися в Харківському національному університеті ім. В.Каразіна, підозрюють їх 20-річного земляка.

"Харківською поліцією встановлена ймовірна причетність до скоєння подвійного вбивства 20-річного громадянина Республіки Туреччина. Йому (заочно - ІФ) повідомлено про підозру у скоєнні тяжкого злочину... 20-річний зловмисник буде оголошений у міжнародний розшук", - повідомляє відділ комунікацій ГУ Нацполіції в Харківській області.

За даними досудового слідства, у однієї з жертв з підозрюваним були близькі відносини, які з часом перейшли в неприязнь. У новорічну ніч підозрюваний прийшов в квартиру, яку винаймали студентки, між ним і однією з дівчат стався конфлікт на особистому ґрунті.

На офіційному сайті ГУ НП в Харківській області та сторінці главку в Facebook опубліковано орієнтування на розшук громадянина Туреччини Цокмеза Гусну Цана (Cokmez Husnu Can), 1998 року народження.

"Прикмети: на вигляд 20-25 років, зріст 170 см, міцної статури, волосся чорне, має пірсинг на лівій брові і під нижньою губою. На обличчі сліди подряпин, характерні для слідів від пальців рук. Був одягнений в чорну куртку з хутряним капюшоном, сірі спортивні штани, білу футболку, Чорне взуття. При собі мав чорний рюкзак, гітару в чорному чохлі і фіолетову дорожню сумку", - йдеться в повідомленні.

Поліція просить тих, хто має інформацію про розшукуваного, повідомити будь-яким зручним способом.

Як повідомлялося, 3 січня в орендованій квартирі в будинку на вул. Валентинівській в Харкові було знайдено тіла двох студенток з Туреччини, які навчалися в Харківському національному університеті ім. В. Каразіна. У обох дівчат було перерізане горло.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за п. 1, 6 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Під час проведення огляду місця події поліцейські встановили, що з квартири зникли ноутбук, принтер і мобільні телефони загиблих. Тому слідчі кваліфікували дії зловмисника і за ч. 4 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА