18:54 05.01.2019

Підозрюваний у вбивстві студенток із Туреччини, що вчилися в харківському вузі, затриманий в Стамбулі

1 хв читати
Підозрюваний у вбивстві студенток із Туреччини, що вчилися в харківському вузі, затриманий в Стамбулі

Громадянин Туреччини, підозрюваний у вбивстві двох своїх землячок, що вчилися в Харківському національному університеті ім.В.Каразіна, затриманий в Стамбулі, повідомив почесний консул Республіки Туреччина в Харкові Володимир Білий.

"У Стамбулі його сьогодні (в суботу - ІФ) затримали. Наскільки знаю, на кладовищі. Він був озброєний", - сказав В.Білий кореспонденту агентства Інтерфакс-Україна.

Він не зміг відповісти на питання, що буде із затриманим, але зазначив, що Туреччина не видає своїх громадян.

У відділі комунікацій ГУ Нацполіції в Харківській області повідомили, що поки не мають інформації про затримання підозрюваного.

Як повідомлялося, 3 січня в орендованій квартирі в будинку на вул.Валентинівська в Харкові були знайдені тіла двох студенток з Туреччини, що вчилися в Харківському національному університеті ім.В.Каразіна. У обох дівчат було перерізане горло.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за п.1, 6 ч.2 ст.115 (умисне вбивство) КК України.

Під час проведення огляду місця події поліцейські встановили, що з квартири зникли ноутбук, принтер і мобільні телефони загиблих. Тому слідчі кваліфікували дії зловмисника і за ч.4 ст.187 (розбій) КК України.

5 січня відділ комунікацій ГУ Нацполіції в Харківській області повідомив, що в подвійному вбивстві підозрюється 20-річний громадянин Республіки Туреччина і його збираються оголосити в міжнародний розшук.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА