21:16 06.01.2019

У Запорізькій області в ДТП загинула одна людина, п'ятеро у лікарні

1 хв читати
У Запорізькій області в ДТП загинула одна людина, п'ятеро у лікарні

У Мелітопольському районі Запорізької області 6 січня в результаті дорожньо-транспортної пригоди за участю двох легковиків загинула одна жінка, ще п'ятеро людей, серед яких двоє неповнолітніх дітей, потрапили до лікарні, повідомила прес-служба Національної поліції області.

"6 січня близько 16:00 на 386 км автодороги "Харків-Сімферополь" поблизу села Троїцьке Мелітопольського району водій автомобіля "Ауді", рухаючись у напрямку міста Мелітополь, виїхав на зустрічну смугу руху та скоїв зіткнення з автомобілем "Chevrolet Lacetti", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що в результаті аварії пасажирка "Chevrolet" 34-річна мешканка м.Дніпро загинула на місці. Травми різного ступеня тяжкості отримали 38-річний водій автомобіля "Chevrolet" і двоє пасажирів - хлопчик 2016 року народження і дівчинка 2018 року народження, а також житель Мелітополя 60-річний водій автомобіля "Ауді". Всі постраждалі госпіталізовані в лікарню. Пасажира "Ауді" 27-річного жителя Мелітополя після надання медичної допомоги відпустили додому.

Наразі проводяться першочергові слідчі дії.

Слідчі вирішують питання про відкриття кримінального провадження за ознаками ст.286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА