19:19 07.01.2019

У МЗС України назвали причини аварії вантажного судна біля берегів Туреччини

1 хв читати
У МЗС України назвали причини аварії вантажного судна біля берегів Туреччини

Крах вантажного судна "Волго-Балт-214" біля берегів Туреччини, в результаті якого загинули шість чоловік, відбувся через удар хвилі. Про це телеканалу "112 Україна" повідомив начальник Управління департаменту консульської служби МЗС України Василь Кирилич.

"Унаслідок удару хвилі судно не витримало, розламалося і почало тонути. Команда дала береговій охороні сигнал про порятунок", - сказав він, додавши, що серед загиблих було четверо українців.

Раніше посол України в Туреччині Андрій Сибіга повідомив, що шість людей, зокрема четверо громадян України, стали жертвами аварії в Чорному морі вантажного судна, яке вийшло з порту Азов (розташований у Ростовській області на березі річок Дон і Азовка, РФ) і прямувало до порту турецького міста Самсун.

"Туреччина. Сьогодні вранці біля берегів Самсуна через погодні умови затонуло торгове судно. Із 13 членів екіпажу 11 були громадянами України. Береговою охороною було оперативно вжито належних заходів. На жаль, не вдалося врятувати чотирьох наших співвітчизників", - написав А.Сибіга у своєму акаунті у Twitter у понеділок удень.

За його словами, решту сімох членів екіпажу доправлено до різних лікарень міста Самсун.

За даними "Дейлі сабах", судно під панамським прапором перевозило вугілля. Воно вийшло з російського порту Азов.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА