07:04 08.01.2019

Український посол в Анкарі відвідав моряків, що вижили після катастрофи судна біля берегів Туреччини

1 хв читати
Український посол в Анкарі відвідав моряків, що вижили після катастрофи судна біля берегів Туреччини

Український посол в Анкарі Андрій Сибіга відвідав у лікарнях турецького міста Самсун українських моряків, які вижили після аварії вантажного судна VOLGO-BALT 214 біля берегів Туреччини.

"Консул разом з представниками української громади відвідав в лікарнях Самсуна всіх постраждалих моряків - стан задовільний, тримаються бадьоро, допомога надається" - написав А. Сибіга на своїй офіційній сторінці в соцмережі Фейсбук у понеділок увечері.

Послом була особливо відзначена професійна робота турецьких рятувальників.

"Вдячний турецьким рятувальникам - Грип наступає після 5 години перебування в крижаній воді - справжнє диво," - зазначив він.

Крім того українським послом у Туреччині був опублікований список моряків, які перебувають в лікарні в Самсуні: - це Шевчук Станіслав, Мільніченко Павло, Геращенко Олег, Ільченко Євген, Яценко Євген, Скачко Денис і Будко Тетяна.

Шість людей, зокрема четверо громадян України, стали жертвами аварії в Чорному морі вантажного судна, яке вийшло з порту Азов (розташований у Ростовській області на березі річок Дон і Азовка, РФ) і прямувало до порту турецького міста Самсун.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА